Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στη… σέντρα ο Λαουάλ

Στη… σέντρα ο Λαουάλ

lawal roma

lawal-roma

Το παιχνίδι κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για τη Ρίγα, η οποία, εν τέλει, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να… συμβιβαστεί με τη συμμετοχή της στο Γιούροκαπ. Δεδομένο ήταν πως οι Λετονοί έχουν πιο “φτωχό” ρόστερ από τους Λιθουανούς, μία αδυναμία που έγινε πιο έντονη μετά την απόφαση του Γκάνι Λαουάλ να μην ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στο Βίλνιους για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

Ο λόγος; “Ήταν δική του απόφαση! Δεν ήμουν ικανοποιημένος με την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών παιχνιδιών. Αλλά ο Γκάνι Λαουάλ αποφάσισε μόνος του να μην ταξιδέψει μαζί μας για τους δικούς του λόγους. Πρέπει να μιλήσουμε με τον ατζέντη του για να λύσουμε το συμβόλαιό του”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ραμούνας Μπουτάουτας μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Ρόμα την περσινή σεζόν έμπλεξε και πρόδηλο είναι πως η συγκεκριμένη ιστορία ίσως επηρεάσει το επαγγελματικό του μέλλον. Τουλάχιστον το εγγύς μέλλον…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…