Κεντρική Basket League Άρης “Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων”

“Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων”

ΑΡΗΣ - ΧΕΜΟΦΑΡΜ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ULEB CUP

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1. Όλοι πλέον κινούνται στους ρυθμούς αυτούς. Μέσα στους ανθρώπους που περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος είναι φυσικά και ο Νίκος Γκάλης.

Η εμβληματική μορφή του Ελληνικού μπάσκετ έκανε δηλώσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο και δυστυχώς και φέτος θα είναι δυο ταχυτήτων. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι δυο ισχυροί ΠΑΟ και Ολυμπιακός. Οι άλλες ομάδες θα έχουν σαν στόχο το πλασάρισμα τους στην καλύτερη δυνατόν θέση της βαθμολογίας.

Αυτό δεν ευνοεί και τους δυο ισχυρούς καθώς μπορεί να διεκδικούν και να μοιράζονται τους τίτλους αλλά παίζουν σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό.
Το θετικό βέβαια είναι ότι λόγω της κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες δίνεται η δυνατότητα σε αρκετά Ελληνόπουλα να αγωνισθούν κάτι που δεν θα γινόταν σε άλλες περιπτώσεις.
Το ευχάριστο είναι ότι κάποιες ομάδες της περιφέρειας θα εμφανισθούν πιο δυνατές από πέρυσι και έτσι θα δοθεί από 5-6 ομάδες μάχη για μια θέση στην τετράδα (3η και 4η θέση).

Θέλω να ευχηθώ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στους παίκτες να έχουν πρώτα υγεία και να δείξουν στους αγωνιστικούς χώρους ευγενή άμιλλα. Όσο για τους φιλάθλους να γεμίσουν τα γήπεδα και κάποιοι θερμόαιμοι να αποφύγουν τις ακρότητες.

Καλό πρωτάθλημα

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Καλό μάθημα η ήττα”

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ρεθύμν…
  • “To θέλαμε πολύ”

    Στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του παρά τα συνεχή παιχνίδια στάθηκε ο Σούλης Μαρκ…
  • Πακέτο με 15€

    Στο πνεύμα της εποχής βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει να κάνει και με τα εισιτή…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…