Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινη” απάντηση

“Πράσινη” απάντηση

giannakopoulos-dimitris

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον Ολυμπιακό, απαντώντας στην “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση, που αφορούσε στην τιμωρία -με αναστολή- του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η σχετική ανακοίνωση:

“Σε μια νέα πρωτοφανή επίδειξη θράσους η ΚΑΕ Ολυμπιακός, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, υποκαθιστά το Γραφείο Τύπου Δικαιοδοτικών Οργάνων μέσω ανακοίνωσης που ακόμα αναζητείται ο λόγος της έκδοσής της.

Μία μέρα μετά τη διαστρέβλωση της αλήθειας στη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να μας αφήνει έκπληκτους με την προσπάθειά της να βαυκαλίζεται ως θεματοφύλακας της ηθικής και του ευ αγωνίζεσθαι χωρίς βέβαια να πείθει.

Ας εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, γιατί δεν είχε αρχίσει με τον ίδιο τρόπο και μετά τους τελικούς του 2010, γιατί είχε απαγορευτεί στους παίκτες της να  παραστούν σε απονομές κυπέλλου και κατόπιν ας κάνει υποδείξεις.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στις ενέργειες που θα διαφυλάξουν την ηρεμία στο πρωτάθλημα και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της. Προτείνουμε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο αλλά όχι με ανακοινώσεις, χαρακτηρισμούς, υποδείξεις και ψεύδη γιατί η ιστορία έχει γράψει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κάτας!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί κι επίσημα ο Όντεντ Κάτας. Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακ…