Κεντρική Ασίστ Shadow “Παλικάρια σαν τον Αμερικάνο…”

“Παλικάρια σαν τον Αμερικάνο…”

spassof

Αποκαλύπτουμε, ότι τον “απαρνηθήκαμε” προχθές, που θέλησε να κάνει παρέμβαση για τον Γιώργο Αμερικάνο (σ.σ. δεν θέλαμε να βαρύνουμε κι άλλο την μέρα, διότι υποπτευθήκαμε τί θα μας πει), αλλά μας την… έσκασε ο Τσάρλι Σπασόφ.

Ο πρώην μάνατζερ της ΑΕΚ και του Άρη ξέσπασε τελικά στον προσωπικό του χώρο σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή τα όσα κι εμείς (σ.σ. όπως αναφέρει) γράψαμε για τον χαμό του “Παγκόσμιου”. Ο κ. Σπασόφ έγραψε μεταξύ άλλων:

“Από σεβασμό στην οικογένεια που επί τρία ολόκληρα χρόνια καθόταν συνέχεια δίπλα στον “Παγκόσμιο” και του στεκόταν στο νοσοκομείο δεν είπα κάτι. Μέχρι που διάβασα τα άρθρα του Γιώργου. Θέλω να πω λοιπόν ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν έχασε έναν τεράστιο άνθρωπο πριν από δύο ημέρες. Το ελληνικό μπάσκετ φρόντισε να χάσει αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο εδώ και κάποιες δεκαετίες. Το ελληνικό μπάσκετ των ανύπαρκτων, των κολλητών, των συντρόφων, των πλακατζήδων και των λαμογίων φροντίζει με τις γνωστές διαδικασίες να «χάσει» όλους αυτούς που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ”.

Και κατέληξε: “Το ελληνικό μπάσκετ δεν έγινε φτωχότερο προχθές. Η ελληνική κοινωνία έγινε φτωχότερη. ΄Αλλωστε, παλικάρια και προσωπικότητες σαν και αυτές, σαν τον Αμερικάνο, στην Ελλάδα δεν βγαίνουν πια. Οι ιστορικές προσωπικότητες ξεχνιούνται και τα νέα πρότυπα δημιουργούν μια κοινωνία ανύπαρκτων και υπνωτισμένων. Το μπάσκετ τι είναι τελικά; Ο Αμερικάνος (Παγκόσμιος), ο Ελληνοαμερικάνος (Γκάγκστερ) και άντε κανά δύο, τρεις άλλοι…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…