Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να γινόμαστε καλύτεροι”

“Να γινόμαστε καλύτεροι”

markopoulos-paok1

Ολόκληρη η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς του ντέρμπι του “Βορρά“. Για την αυριανή (19/10, 21:30) αναμέτρηση μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας τη δυναμική του αγώνα: “Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε καλύτερα από ότι στο πρώτο ματς.

Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, σε μία δυνατή έδρα και θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα μας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι και για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε. Και αυτό το παιχνίδι γίνεται αρκετά νωρίς κι αυτός είναι σημαντικός παράγοντας και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα που θα είναι περισσότερο ψύχραιμη και δεν θα παρασυρθεί από την ατμόσφαιρα θα είναι και πιο κοντά στη νίκη. Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, διότι μεσολάβησε και το Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, δουλέψαμε αρκετά καλά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα”.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης , εκ μέρους των παικτών, δήλωσε πώς ο αγώνας διαφέρει από αυτόν του Κυπέλλου: “Πιστεύω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου, θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό ματς κι από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι, επειδή ήταν και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν νομίζω ότι υπήρχε αρκετό άγχος.

Εμείς θα είμαστε διαφορετική ομάδα, γιατί το παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν μία κακή παρένθεση για μας και σίγουρα δεν είναι αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο. Περιμένω να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας και με λιγότερα λάθη. Η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα εκτελέσει καλύτερα αυτά που θα έχουν ειπωθεί πριν το ματς, θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Καλό μάθημα η ήττα”

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ρεθύμν…
  • “To θέλαμε πολύ”

    Στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του παρά τα συνεχή παιχνίδια στάθηκε ο Σούλης Μαρκ…
  • Πακέτο με 15€

    Στο πνεύμα της εποχής βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει να κάνει και με τα εισιτή…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Υπέρβαση που δικαιούμασταν η Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ μίλησε για όλα. Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιο…