Κεντρική NBA NCAA Νίκησε τον… εαυτό του ο Ware! (vid)

Νίκησε τον… εαυτό του ο Ware! (vid)

kevin ware injury

kevin-ware-injury

Η στιγμή που περίμεναν όλοι στο Louisville έφτασε! Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, Kevin Ware, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση (σε χρόνο ρεκόρ) και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Rick Pitino με σκοπό να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα του NCAA και να την οδηγήσει στο repeat.

Ο νεαρός γκαρντ σόκαρε την υφήλιο με τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη πέρσι κόντρα στο Duke στη March Madness, αλλά δείχνοντας σημάδια γενναιότητας όχι μόνο έδωσε το “παρών” (με πατερίτσες) στο Final Four, αλλά έβαλε σκοπό να… τρελάνει τους πάντες με την επιστροφή του στα παρκέ.

Έχει πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο“, δήλωσε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του Kevin Ware ο Rick Pitino, ο οποίος εξήρε πολλάκις το θάρρος του παίκτη του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις 31 Μαρτίου.

Δεν είναι λίγο πράγμα, άλλωστε, να βλέπεις έναν παίκτη σου να παθαίνει εξωτερικό κάταγμα μπροστά στα μάτια σου την ώρα που παλεύεις για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο Kevin Ware τα κατάφερε, όμως, επέστρεψε δριμύτερος και, πλέον, είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα με το Νο5 με σκοπό να γευτεί ό,τι δεν κατάφερε πέρσι. Να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή αγωνιζόμενος στον μεγάλο τελικό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…