Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Και στη μέση ο Χάρης

Και στη μέση ο Χάρης

gist-pao-laboral-grammateia-tasoulas

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε -ή έτσι νομίζαμε- να καταργήσει τον θεσμό του Κομισάριου, τον οποίο αντικατέστησε ο Delegate. Μην νομίζετε ότι άλλαξε μαζί και η πολικότητα της γης, όμως υπάρχουν αρκετές διαφορές, ανάμεσά τους και η θέση που κάθεται ο Delegate.

Δεν βρίσκεται πλέον στο κέντρο του τραπεζιού, όπως κάθονταν ο Κομισάριος, αλλά στην άκρη (κάτι που είδαμε και στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ). Όλα αυτά, βέβαια, αφορούν τους άλλους και όχι τον Χάρη Τασούλα, ο οποίος έκανε… εντυπωσιακή εμφάνιση και στην Κύπρο!

Κάθισε στη μέση του τραπεζιού (της γραμματείας), έδειχνε κανονικά τα τάιμ άουτ, λειτούργησε ως Κομισάριος και όχι ως ένας… παρακατιανός (λόγω θέσης στο τραπέζι) Delegate.

Προφανώς αυτή ήταν η εντολή που δόθηκε από τον Κώστα Ρήγα, προσωπικό φίλο και… μέντορα του Χάρη, που πάντως καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μας εξηγήσει πού κάθεται ο Delegate, ή αν επιστρέψαμε στον θεσμό του Κομισάριου. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά να μην μπερδευόμαστε κι εμείς, που δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές στην Ευρωλίγκα.

Υ.Γ.: Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας μπορείτε να διακρίνετε στη μέση του τραπεζιού της γραμματείας (ο μόνος με κουστούμι) τον κ. Τασούλα. Για του λόγου το αληθές…

Load More Related Articles
  • Man of the year

    Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήμουν 100% με την Αργεντινή. Λατρεύω την κουλτούρα, το πάθος,…
  • Φτάνει πια με τα ψέμματα

    Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ» ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε για την πρόθεσή τ…
  • Του κάνει πλάκα και η FIBA

    Η συνάντηση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Πολωνία, για τις θέσεις 7-8 είναι πανηγυρικά αδιάφορη…
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Man of the year

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήμουν 100% με την Αργεντινή. Λατρεύω την κουλτούρα, το πάθος,…