Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι”

“Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι”

pedoulakis-sef

Η κακή άμυνα του Παναθηναϊκού οφείλεται εν πολλοίς για την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής των “πρασίνων” στάθηκε -στη συνέντευξη Τύπου- στην “αχίλλειο πτέρνα” της ομάδας του, η οποία είναι η αμυντική της απόδοση, επισημαίνοντας πως η αδυναμία ανταπόκρισης στην άμυνα “ένας εναντίον ενός” οφείλεται για την αποψινή ήττα από τους Λιθουανούς.

“Εκεί που αντιμετωπίσαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό έχει εξήγηση στο γεγονός ότι κάποια παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλές συνεργασίες. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε κυρίως στο ένας εναντίον ενός και έτσι δεν καταφέραμε να πετύχουμε το σκοπό μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης

Από μέρους του, ο Ραμέλ Κάρι σημείωσε: “Δεχθήκαμε 84 πόντους, που είναι πάρα πολλοί για τα δεδομένα μας. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, στο ένας εναντίον ενός και τις περιστροφές, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλούς εύκολους πόντους. Το θετικό είναι πως ακόμη είναι νωρίς. Υπάρχει χρόνος για να μπούμε στο σωστό δρόμο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα την κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες.

Χάσαμε δύο παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι σίγουρο πως δεν μας αρέσει να χάνουμε. Απόψε είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και είναι κρίμα απ’ το Θεό που δεν τα καταφέραμε έστω και στην παράταση. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Μπράμος και όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Το πρώτο «χτύπημα» του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από την κατάκτηση του double προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα …