Ενεργοποιεί Λένι;

apollon xenoi proetoimasia

apollon-xenoi-proetoimasia

Αγιασμό” επειγόντως πρέπει να κάνουν στον Απόλλωνα, αφού οι τραυματισμοί -στις θέσεις των ψηλών- υποχρεώνουν τον Νίκο Βετούλα να κάνει… αλχημείες. Έχοντας τρεις ξένους για δύο θέσεις, σκέφτεται να προχωρήσει σε… ροτέισον, ενεργοποιώντας τον Λένι Ντάνιελ, κάτι που -βεβαίως- εμπεριέχει και ρίσκο, αλλά και… προβληματισμό.

Ο ύψους 2μ03 φόργουορντ ήταν η αρχική επιλογή του Βετούλα, αλλά τραυματίστηκε στην προετοιμασία και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Τζόσεφ Τέιλορ, ο οποίος απέδειξε στην πράξη πως “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού“.

Ο Τέιλορ αποκτήθηκε με μηνιαίο συμβόλαιο, όμως έπεισε για την αξία του και κέρδισε μια… μόνιμη θέση στο “μελανόλευκο” ρόστερ. Κι ως εδώ όλα θα ήταν… καλά, αν δεν έρχονταν ο τραυματισμός του Τζερεμάια Ουίλσον, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα σκέφτεται να ενεργοποιήσει για έναν μήνα τον Ντάνιελ, αλλά είναι ζητούμενο κατά πόσο αφενός θα δεχθεί ο διεθνής με την εθνική Ισραήλ να παίξει για μικρό χρονικό διάστημα και αφετέρου τί θα γίνει αν κι αυτός δείξει με τις εμφανίσεις του ότι δικαιούται μόνιμης κατοικίας στην Πάτρα;

Όπως και να ‘χει, πρωταρχικό μέλημα για τους εκπροσώπους του αχαϊκού μπάσκετ στην Α1 είναι να θωρακιστεί η ρακέτα. Τα υπόλοιπα έπονται…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…