Κεντρική NBA NCAA “Εμφύλιος” για τα μάτια του Hairston

“Εμφύλιος” για τα μάτια του Hairston

hairston north carolina

hairston-north-carolina

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να διάγει περίοδο… ηρεμίας, αλλά ο P.J. Hairston εξακολουθεί να… ταλαιπωρεί το North Carolina με τα καμώματα του πρόσφατου παρελθόντος του. Κι αυτό γιατί ο αντίκτυπος από τα όσα έκανε το φετινό καλοκαίρι είναι τόσο μεγάλος που ώθησε τον μέχρι πρότινος προπονητή στίβου των “Tar Heels“.

Ο Jack Halperin, που γύμναζε τους αθλητές του North Carolina τις τελευταίες δύο δεκαετίες, υπέβαλλε την παραίτησή του γιατί ο Roy Williams δεν απέβαλλε δια παντός τον P.J. Hairston από τις δραστηριότητες των “Tar Heels“. Μάλιστα, φρόντισε να… δημοσιοποιήσει τους λόγους της αποχώρησής του από το φημισμένο κολέγιο μέσω επιστολής του στην εφημερίδα “Daily Tar Heel“.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: “Roy, μετά από 23 χρόνια ως ακαδημαϊκός δάσκαλος, και αφότου πέρασα ένα καταστροφικό σκάνδαλο με την ποδοσφαιρική ομάδα, παραιτούμαι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αισχρή απόφασή σου να επιτρέψεις στον P.J. Hairston να παραμείνει στην ομάδα. Αν με είχαν συλλάβει να οδηγώ χωρίς δίπλωμα, έχοντας στην κατοχή μου παράνομα ναρκωτικά και ένα όπλο στο αμάξι κάποιου άλλου, η παρουσία μου στο πανεπιστήμιο θα τελείωνε άμεσα”!

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός των “Tar Heels” καλείται να βρει λύση σε ακόμα μία μίνι κρίση που ξέσπασε εντός των τειχών. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η φετινή χρονιά δεν φαίνεται να είναι η πλέον… ήρεμη για το North Carolina, κι αυτό γιατί ο -ιδιόρρυθμος- P.J. Hairston είναι διαρκής πηγή… προβλημάτων!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…