Κεντρική NBA NCAA Έπαθε! Έμαθε; (vid)

Έπαθε! Έμαθε; (vid)

marshall henderson mississippi

marshall-henderson-mississippi

Όταν τον περασμένο Ιούλιο ο Marshall Henderson συνελήφθη από την Αστυνομία της Οξφόρδης για κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας και κοκαϊνης, άπαντες στο Mississippi φρόντισαν να πάρουν… τα μέτρα τους προκειμένου να μην δυσφημιστεί το κολέγιο. Με τον προπονητή των “Rebels”, Andy Kennedy, να ηγείται αυτής της προσπάθειας. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να θέσει άμεσα τον ικανότατο σκόρερ εκτός ομάδας επ’ αόριστον θέλοντας να τον επαναφέρει με αυτόν τον τρόπο στην τάξη.

Θα μπορούσα να πω πως έχει πάρει το μάθημά του και ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση“, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Mississippi αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Marshall Henderson από τις υποχρεώσεις της ομάδας, για να συνεχίσει:

Είναι εκπληκτικός στον τρόπο που προσεγγίζει τους άλλους και που προσπαθεί να βοηθήσει τους νεαρότερους παίκτες. Πιστεύω ότι πλέον είναι πιο ηγετικός και ότι μπορεί να αναλάβει στο παρκέ όχι μόνο τις δικές του ευθύνες, αλλά και όσων ακόμα βρίσκονται γύρω του. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε σε όλα αυτά“.

Παρόλ’ αυτά, ο Andy Kennedy δεν παρέλειψε να πει πως η περίπτωση του… ιδιόρρυθμου γκαρντ παραμένει “ρευστή“. Οπότε, ο Marshall Henderson συνεχίζει να βαδίζει… στο σκοτάδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…