Κεντρική Διεθνή Παρτιζάν καλεί Μπέρζινς

Παρτιζάν καλεί Μπέρζινς

4518 janis berzins

4518_janis_berzins

“Μήλο της Έριδος” φέρεται να έχει γίνει ο Γιάννις Μπέρζινς (20, 2,01) ο οποίος σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ έχει μπει στο… στόχαστρο της Παρτιζάν, της Ζαλγκίρις Κάουνας και της Λιέτουβος Ρίτας.

Ο Λετονός φόργουορντ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα U-20 της χώρας του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Εσθονίας και έτσι τράβηξε πάνω του τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Συγκεκριμένα τελείωσε το τουρνουά με μέσο όρο 15,4 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 11 αγώνες ενώ ψηφίστηκε και μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Επίσης ο Μπέρζινς έδωσε το “παρών” και με την εθνική ομάδα των Ανδρών της Λετονίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αλλά έπαιξε λιγότερο (4 ματς) χωρίς ανάλογα επιτεύγματα. Ωστόσο είχε ήδη μπει στο… μπλοκάκι των ενδιαφερόμενων με την Παρτιζάν να δείχνει πιο ‘ζεστή” για να κάνει δικό της τον 20χρονο άσο.

Οι Σέρβοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Ρίγα στην οποία θα αγωνίζεται ο Μπέρζινς την επόμενη σεζόν όμως υπάρχει ένα “αλλά” που δυσχεραίνει την πιθανότητα συμφωνίας. Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει μπάϊ άουτ, οπότε τα εμπόδια που ορθώνονται ίσως αποτραβήξουν την Παρτιζάν ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Βέβαια ο τεχνικός των Σέρβων Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τον θέλει, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είχε παραδεχτεί πριν από λίγες μέρες ότι τον ενθουσιάζει η προοπτική να παίξει στην Παρτιζάν. Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε τελικά αν θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…