Κεντρική Ασίστ Shadow Μεγάλη η… Χάρη(ς) σου

Μεγάλη η… Χάρη(ς) σου

tsevis charis

tsevis-charis

Το eBasket.gr μπορεί να βρίσκεται στον “αέρα” λίγα μόλις 24ωρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αποτελεί από… νεόκοπα μέλη. Αντίθετα, συνδυάζει το τερπνόν (νέα παιδιά γεμάτα όρεξη) μετά του ωφελίμου (έμπειρους δημοσιογράφους και καταξιωμένους συντάκτες) με σκοπό να προσφέρει στον χώρο του μπάσκετ υψηλής ποιότητας δουλειά γύρω από την πορτοκαλί μπάλα.

Κι αν το δημοσιογραφικό κομμάτι το γνωρίζατε (ή το γνωρίσατε αυτές τις ημέρες), το κομμάτι που άπτεται του visual design είναι κάτι που ξεπερνά κάθε προσδοκία (μας) αφού το eBasket.gr έχει την τιμή να διαθέτει ως συμπορευτή (μα πάνω απ όλα καλό φίλο) έναν από τους κορυφαίους visual designers του κόσμου.

Ο λόγος για τον Χάρη Τσέβη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον φανατικούς οπαδούς μας, μας αφιέρωσε (αλλά κυρίως αφιέρωσε σ εσάς, τους αναγνώστες μας) μία εικόνα από τη συλλογή του “The colors of Basketball“, η οποία έκανε πάταγο παγκοσμίως.

Ως eBasket.gr είμαστε περήφανοι που συμπορευόμαστε μαζί του αφού πρόκειται για έναν παγκοσμίου φήμης visual designer, έργα του οποίου έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε περιοδικά και εφημερίδες, όπως το “Time”, το “Wired”, η “Washington Post“, η “Repubblica“, “Το Βήμα” και οι “Sunday Times“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…