Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαστε εκτός ρυθμού”

“Είμαστε εκτός ρυθμού”

pedoulakis berlin

pedoulakis-berlin

Η βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ενόχλησε τόσο τον Αργύρη Πεδουλάκη, όσο η εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όπου οι “πράσινοι” ήταν “εκτός ρυθμού“, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Έλληνας τεχνικός. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τους Μοσχοβίτες τονίζοντας:

“Ουσιαστικά αυτό που συνέβη είναι ότι είμαστε εκτός ρυθμού. Είχαμε επτά παίκτες απόντες στην προετοιμασία, έχουμε ακόμη κι αυτή τη στιγμή απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Αυτό είναι και το βασικό μας πρόβλημα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό και το πρόβλημα ήταν ότι έλειπαν πολλοί παίκτες και θα πρέπει να βάλουμε και τα παιδιά που προστέθηκαν αργότερα στην προετοιμασία στο παιχνίδι και στο ρυθμό της ομάδας”.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος ουσιαστικά… επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή του λέγοντας: “Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Κάναμε πολλά λάθη, δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…