Κεντρική NBA NCAA Σοκ στο Wichita State!

Σοκ στο Wichita State!

bowles-dj

Μία προδιαγεγραμμένη λαμπρή καριέρα στο NCAA έλαβε τέλος πριν καν… αρχίσει για τον D.J. Bowles, ο οποίος δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ο πρωτοετής πόιντ γκαρντ του Wichita State διαγνώσθηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, όπερ και σημαίνει πως δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των “Shockers” σε επίσημο παιχνίδι στο NCAA.

Όλα ξεκίνησαν όταν “κατέρρευσε” σε μία προπόνηση του Wichita State στις αρχές του μήνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση των γιατρών της ομάδας και η χρήση ενός… απινιδωτή για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Έτσι, η διοίκηση του κολεγίου αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας προκειμένου να μην θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο στο μέλλον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα αποσύρει την αίτηση για πλήρη υποτροφία στο νεαρό αθλητή καθώς, ιπποτικά δρώντας, το Wichita State τον ενημέρωσε πως θα συνεχίσει κανονικά τις σπουδές του δίχως να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Η βασικότερη έννοιά μας είναι η υγεία του D.J.. Είναι ένας εξαιρετικός νεαρός από σπουδαία οικογένεια που πέρασε πολύ άσχημα τις τελευταίες ημέρες λόγω του ατυχούς συμβάντος. Ελπίζουμε πως θα γίνει τελείως καλά και θα επιστρέψει άμεσα στο Wichita State για να συνεχίσει τις σπουδές του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του κολεγίου, Eric Sexton.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Baylor κατέκτησε το πρωτάθλημα NCAA (vid)

Το κολέγιο του Baylor κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στο NCAA καθώς επικράτησε στον τελικό…