Κεντρική NBA NCAA Ελπίδες επιστροφής για Hairston (vid)

Ελπίδες επιστροφής για Hairston (vid)

hairston williams

hairston-williams

Στη… φυσιολογική ζωή δείχνει να επιστρέφει, πλέον, ο P.J. Hairston, ο οποίος φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη. Ο γκαρντ του North Carolina πέρασε ένα -το λιγότερο- προβληματικό καλοκαίρι αφού αρχικά συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα έπεσε εκ νέου στις “δαγκάνες” της αστυνομίας, αυτή τη φορά για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Έτσι, οι “Tar Heels” ανέλαβαν άμεσα δράση θέτοντάς τον εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας. Δεν μπορούν, άλλωστε, να παίζουν με τη φήμη και το όνομα του κολεγίου για τα… τερτίπια ενός ιδιόρρυθμου παίκτη τους. Οι κανόνες είναι δεδομένοι!

Παρόλ’ αυτά, η αλλαγή στάσης από τον P.J. Hairston είναι ικανή να τον επαναφέρει στην ομάδα του Roy Williams αφού, όπως αναφέρει το ESPN, ο πολύπειρος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει… συγχωροχάρτι και να τον έχει στη διάθεσή του στη φετινή προετοιμασία.

Ο πολύπειρος τεχνικός αμφιταλαντεύεται αναφορικά με το τι να πράξει, αν και, πλέον, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ταλαντούχου γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν μέτρησε 14.6 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με τα χρώματα των “Tar Heels“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…