Κεντρική Basket League Κολοσσός Αγιασμός και ευχαριστήρια

Αγιασμός και ευχαριστήρια

fragias

Την προσεχή Τετάρτη (17:00) θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, για τη νέα χρονιά, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Στη συνέχεια θα υπάρξει ανοιχτή προπόνηση για τους φίλους της ομάδας.

Οι πόρτες του Βενετόκλειου για τον αγιασμό και την ανοιχτή προπόνηση, θα ανοίξουν στις 16:30. Επίσης η ΚΑΕ ευχαρίστησε δημόσια τον καρδιολόγο, Βασίλη Πρωτόπαππα και την παθολόγο, Κατερίνα Βολονάκη, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν αμφότεροι στην ομάδα.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Ο Τέιλορ Σμιθ ήταν ο τελευταίος αθλητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός που πέρασε από τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, για τις οποίες φρόντισε ο καρδιολόγος κ. Βασίλης Πρωτόπαππας. Ο κ. Πρωτόπαππας είναι ειδικός στην προληπτική και κλινική επείγουσα καρδιολογία, έχοντας πλούσια εμπειρία από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών. Από το 2011 εξασκεί την καρδιολογία στο ιατρείο του και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής στην Euromedica. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Επίσης η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την παθολόγο κ. Κατερίνα Βολονάκη, η οποία εξέτασε όλους τους αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η κ. Βολονάκη, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συνεχίζει να προσφέρει τις επιστημονικές της υπηρεσίες στην ομάδα μας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Στην Ελλάδα ο Λόσον!

O Τάι Λόσον θα ήταν η βόμβα του Κολοσσού, ωστόσο εξελίχθηκε σε… φιάσκο καθώς δεν ήρθ…