Κεντρική Basket League Άρης “H φετινή ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή…”

“H φετινή ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή…”

goulielmos aggelou

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρέθηκε στην κλήρωση της Basket League και έκανε το σχόλιό του για τον Άρη της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο νέος Άρης συνεχίζει την πορεία του. Φτιάχνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία πρώτη προϋπόθεση έχει ότι όποιος συμμετέχει σε αυτήν, θα τιμά την ιστορία, την φήμη και όλο αυτό που μέσα στη καρδιά μας νιώθουμε ως Άρης. Προϋπόθεση για όποιον συμμετέχει, είναι να νιώθει αυτά τα πράγματα. Όποιος τα νιώθει, έχει περάσει τις πρώτες εξετάσεις.

Θέλουμε παίκτες που πρέπει να δίνουν το 110% του εαυτού τους και να ματώνουν σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι απλό, όμως όλη η προετοιμασία, η προσπάθεια και η εκπαίδευση που γίνεται στους παίκτες οδηγεί σε αυτή τη κατεύθυνση”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Ο κόσμος πρέπει να περιμένει ότι η φετινή ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή, θα είναι καλύτερη και ότι όταν την υποστηρίξει, αυτή η ομάδα θα του επιστρέψει στο πολλαπλάσια όλα αυτά που θα της δώσει. Όλοι μαζί, ενωμένοι με βάση τους κανόνες μας και την ηθική μας ώστε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε τον νέο μεγάλο Άρη”.

Για την κλήρωση ανέφερε: “Ένας Άρης που τιμά το όνομά του, είναι σοβαρός και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν. Η κλήρωση είναι σημαντική αλλά δεν παίζει κάποιον σπουδαίο ρόλο για τα αποτελέσματα που περιμένει αυτή η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…