Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ο ψηλός του Μανωλοπούλου! Σούπερ ενίσχυση για Ήφαιστο

Ο ψηλός του Μανωλοπούλου! Σούπερ ενίσχυση για Ήφαιστο

evans

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ήφαιστος Λήμνου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σον Έβανς.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλοπούλου ενισχύθηκε στη φροντ λάιν της, με την προσθήκη του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ σέντερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα και του Λαυρίου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Sean Evans ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στο Λαύριο και στον Προμηθέα. Ο 29χρονος πάουεφ φόργουορντ-σέντερ ύψους 2.03 θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας που θα παίξει στη Λήμνο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και φοίτησε στο πανεπιστήμιο του St. John (NCAA).

Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη BG Göttingen και την επόμενη χρονιά(2012-2013) στην ομάδα Idaho Stampede (NBDL). Για να μετακομίσει στη Νότια Κορέα(2013-2014) και στην Anyang KGC. Την επόμενη σεζόν(2014-2015) βρέθηκε στο Ισραήλ αρχικά για λογαριασμό της Hapoel Eilat για να πάει εν συνεχεία(την ίδια χρονιά) στη Hapoel Holon.

Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στην Τουρκία(Sakarya BB) για να έρθει στη χώρα στα μέσα της σεζόν του 2017 για λογαριασμό του Λαυρίου. Ξεκίνησε τη σεζόν 2017-2018 στον Προμηθέα Πάτρας για να παίξει στη συνέχεια στη Boca Juniors και να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Rabotnicki”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…