Κεντρική Basket League Και του χρόνου στην ΕΡΤ η Basket League

Και του χρόνου στην ΕΡΤ η Basket League

kimi kolossos

Από τα κανάλια της ΕΡΤ θα προβάλλονται και του χρόνου οι αναμετρήσεις της Basket League. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του από τη Σύρο, όπου βρίσκεται για το LG AegeanBall, ανέφερε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στη Δημόσια Τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού:

“Έχουμε αγκαλιάσει όλες αυτές τις εκδηλώσεις που φέρουν τον κόσμο κοντά στο άθλημα και κυρίως την προσπάθεια του Πρίντεζη. Δεν είναι μόνο αυτό το τουρνουά. Οι Έλληνες μπασκετμπολίστες βοηθούν με τον δικό τους τρόπο την κοινωνία. Το κορυφαίο τουρνουά είναι εδώ”.

Για το γήπεδο της Σύρου: “Το είχαμε δει από πέρυσι για το γήπεδο. Εδώ η Σύρος είναι η μοναδική πρωτεύουσα που δεν είχε εγκατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογραφούν τα συμβόλαια. Κρατάμε ακόμα χαμηλά τη μπάλα και εξαγγέλλουμε αυτά που θέλουμε. Η προσπάθεια είναι μεγάλη”.

Για τις κινήσεις όσον αφορά τον ελληνικό αθλητισμό: “Δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στον επαγγελματικό αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι κοινωνικό αγαθό ο αθλητισμός. Θέλουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία και αυτό κάνουμε από τις νεανικές ηλικίες. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες παρεμβάσεις τώρα που έχουμε και δημοσιονομικές ανάσες. Του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Από τον Σεπτέμβρη του ’18 ξεκινάει μια καινούργια μέρα”.

Για τις κινήσεις του όσον αφορά το μπάσκετ: “Προσπαθούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία και με τη λίγκα. Από εκεί και πέρα σε διαβούλευση με τις αρμόδιες αρχές. Με καλή βούληση θα λύσουμε όλα τα προβλήματα”.

Για την προβολή του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League από την ΕΡΤ: “Ήταν πολύ μεγάλη κίνηση της ΕΡΤ να πάρει το πρωτάθλημα. Τα αθλήματα ξαναμπήκαν στο σπίτι του Έλληνα δωρεάν. Το μπάσκετ το αγάπησε ο κόσμος, ζήσαμε στιγμές προηγούμενων δεκαετιών. Είχε χαθεί αυτό και το κερδίσαμε. Και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το πρωτάθλημα θα μείνει στην ΕΡΤ για αρκετά χρόνια ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…