Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Φεύγετε να… φεύγουμε

Φεύγετε να… φεύγουμε

alevrogiannis sakellariou

Το deal, το οποίο πρώτοι αποκαλύψαμε (δείτε εδώ) ολοκληρώθηκε, ή ολοκληρώνεται. Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον Παναθηναϊκό, γεγονός που σημαίνει ότι ο αρχηγός του Πανιωνίου δεν θα φορά στο εξής τα «κυανέρυθρα». Κι είναι γνωστό πως οι σχέσεις του με τους οπαδούς της ομάδας δεν ήταν στο καλύτερο σημείο, άρα είναι μια εξέλιξη που δεν στενοχωρεί κανέναν.

Από την άλλη, εξίσου γνωστό είναι πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης ασχολήθηκε με τα του «Ιστορικού» εξαιτίας του Βαγγέλη Σακελλαρίου. Ποτέ δεν έκρυψε (και δημόσια) ότι η αιτία για να εμπλακεί παραγοντικά με τον Πανιώνιο ήταν ο έμπειρος παίκτης. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που ο Σακελλαρίου δεν θα κινείται στην… πλατεία, αναμένεται η απεμπλοκή του κ. Αλευρογιάννη από τα διοικητικά του συλλόγου.

Βεβαίως, διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο, ΜΟΝΟ ο ίδιος μπορεί να αποχωρήσει, όμως ό,τι ισχύει για τον Σακελλαρίου, ισχύει και για εκείνον. Οι σχέσεις του με τον πυρήνα των «Πανθήρων» είναι κακές, οι οπαδοί έχουν εξαγγείλει αποχή από τους αγώνες της ομάδας και η όποια «νουθεσία» από την ΠΑΕ, μάλλον αντίθετα αποτελέσματα έφερε.

Αυτό που μοιάζει ως η πιο λογική συνέχεια, είναι να τακτοποιήσει την ΚΑΕ (να πάρει δηλαδή αδειοδότηση), να αφήσει -ενδεχομένως- κάποιες χορηγίες παρακαταθήκη, να πάρει το καπελάκι του -ένεκα του ότι είναι εξαιρετικός ορθοπαιδικός, το… βαλιτσάκι του- και να αποχωρήσει. Θα πετάξει έτσι την μπάλα στην περιοχή των «haters», ανοίγοντας τον δρόμο για εξελίξεις στον «Ιστορικό».

Αν πάλι επιλέξει να μείνει, θα φανεί ανακόλουθος με όσα έχει πει, οσάκις του δόθηκε η ευκαιρία. Ήτοι ότι ο Σακελλαρίου ήταν ο αποκλειστικός λόγος ενασχόλησής του με τον Πανιώνιο. Πλέον, τις αμέσως επόμενες ημέρες και σε κάθε περίπτωση αφότου ανακοινωθεί η μεταγραφή του πρώην (;) αρχηγού των «κυανέρυθρων» στον Παναθηναϊκό, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…