Κεντρική Β' Εθνική Τέλος ο Τσαουσίδης!

Τέλος ο Τσαουσίδης!

ΝΕΜ

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Πανελευσινιακού ο Λευτέρης Τσαουσίδης ύστερα από τη νέα ήττα της ομάδας από τους Ίκαρους Νέας Σμύρνης. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για δεύτερη φορά στη διοίκηση της ομάδας και αυτήν την φορά έγινε δεκτή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσαουσίδη:

“Σήμερα το πρωί και μετά το άσχημο χθεσινό αποτέλεσμα δήλωσα για δεύτερη φορά από την περασμένη Δευτέρα,την παραίτησή μου στην διοίκηση… αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το καλό της.

Σήμερα έκλεισε για μένα ένας μεγάλος κύκλος διάρκειας 6 σχεδόν χρόνων…στα 6 αυτά χρόνια αυτή η ομάδα έγινε η δεύτερη οικογένειά μου και με αυτήν έζησα πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές αλλά πάντα με πολύ συναίσθημα και αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Μ.Φραγκουλίδη,τον Κ.Οικονομόπουλο,τον Θ.Λινάρδο,τον Γ.Μεγαλούδη και όλη την διοίκηση της ομάδας…ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Γ.Φιλίππου για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια…Παναγιώτη Κοντέ εσένα σε θεωρώ αδερφό μου και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες μου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια…στους συνεργάτες μου Μ.Καραχάλιο και Γ.Παπανικολάου που ήταν πάντα δίπλα μου αλλά και σε όλους τους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές που πέρασαν.Τα λάθη και οι ευθύνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης αυτήν την ώρα…ο μόνος στόχος και αυτοσκοπός είναι να σωθεί η ομάδα…γι’αυτό και προχώρησα σε αυτή την κίνηση άλλωστε….Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα που αγάπησα να πετύχει τον στόχο της…και είμαι σίγουρος οτι με την προσπάθεια ΟΛΩΝ θα τον πετύχει….Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…