Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το “ξέσπασμα” Πανάκα για τον Μήτογλου και τους χειρισμούς του ΠΑΟΚ

Το “ξέσπασμα” Πανάκα για τον Μήτογλου και τους χειρισμούς του ΠΑΟΚ

panakas

O Kώστας Μήτογλου ήταν πολύ καλός απέναντι στον Ολυμπιακό και πέτυχε επτά πόντους έχοντας 2/2 δίποντα και 1/1 τρίποντα ενώ πήρε ένα ριμπάουντ και έδωσε μια ασίστ, σε οχτώ λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός του Παναθηναϊκού είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Μήτογλου ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πώς ο παίκτης κατέληξε στον Άρη (μετά την παρουσία του στα “Αστέρια” του Θοδωρή Ροδόπουλου), είχε πει πως… “ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τον Άρη που επέμεινε πολύ και έδειξε μεγάλη επιθυμία να προχωρήσει σε συνεργασία με το παιδί”.

Ο Κώστας Πανάκας “ξέσπασε” μέσω του λογαριασμού του στο facebook για το πώς χειρίστηκε ο “Δικέφαλος” το θέμα του Μήτογλου…

“Το ΠΑΟΚτσάκι αυτό έπαιζε όταν ήταν μικρός στα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι δικοί μας οι φωστήρες, όμως, διάλεγαν άλλους και έλεγαν ότι «αν φυσήξει Βαρδάρης θα τον βρούμε στην Επανωμή…».

Το παλικαράκι αυτό όμως δούλεψε σαν το σκυλί, πήγε κολεγιακό στην Αμερική…”, ανέφερε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ που υπογράμμισε για τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού ότι στο σημερινό ματς “πέτυχε 7 καθοριστικούς πόντους” και πως είναι “ένα από τα καλύτερα παιδιά, με χαρακτήρα ατόφιο χρυσάφι, με όρεξη για σκληρή δουλειά και για καριέρα”.

Συνεχίζοντας, ο Πανάκας τόνισε: “Όταν έχεις τέτοιο υλικό, ακατέργαστο διαμάντι στα χέρια σου, με μπαμπά κόκκαλο ΠΑΟΚτσή, και δεν μπορείς να δεις μπροστά σου, να διακρίνεις το ταλέντο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

10 ολόκληρα χρόνια διοικήσεις Πρωτοδικείου και δεν έχεις βγάλει ούτε έναν (!!!!!) δικό σου παίκτη από τα φυτώρια να στελεχώσεις την ομάδα, με δεδομένο ότι δεν έχεις χρήματα να πάρεις έτοιμους παίκτες.

Μετά μην απορείτε πως φτάσαμε ως εδώ.

Αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, ο μπαμπάς του εδώ είναι, πηγαίνετε να τον ρωτήσετε…

Ο Πανάκας, που στην σχετική αναφορά του για τον Μήτογλου έκανε μεταξύ άλλων λόγο για… στημένα δημοσιεύματα εναντίον του, ανέφερε: “ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. Και ας με προπηλακίζουν κάποιοι…

Δεν θα σκύψω το κεφάλι, μέχρι ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ να βρει το δρόμο που του αξίζει.

ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…