Κεντρική Basket League Άρης O Kαββαδάς, το Παλέ και ο “Σάρι” που δεν πάει Προύσα

O Kαββαδάς, το Παλέ και ο “Σάρι” που δεν πάει Προύσα

kavvadas 1

kavvadas 1Ο Βασίλης Καββαδάς παραμένει προτεραιότητα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη αναφορικά με την θέση του σέντερ και στον Άρη (όπως παραδέχονται στην ομάδα) εξακολουθούν να “παλεύουν” το θέμα του Ελληνα σέντερ. Υπάρχει σαν λύση για τα οφειλόμενα η πρόταση για εκχώρηση μέσω τηλεοπτικών, σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη ο τρόπος καταβολής των χρημάτων αναφορικά με τα χρωστούμενα της περσινής σεζόν είναι ένα θέμα συζητήσιμο αλλά είναι γεγονός πως ο Ελληνας σέντερ θα ήθελε (και αυτό υπάρχει στο μυαλό) το μεγαλύτερο μέρος αυτών να του δοθούν άμεσα (δηλαδή να δοθούν “μπροστά” τα χρήματα και όχι μέσω εκχώρησης).

Ο Καββαδάς μέχρι το βράδυ της Τρίτης παρέμενε ανοιχτός στην προοπτική επιστροφής του στον Άρη, δηλαδή το σκεφτόταν και δεν έκλεινε την πόρτα στους “κίτρινους”, αλλά περιμένει να “έρθει” η οριστική λύση για το θέμα των οφειλομένων και να ικανοποιθούν τα “θέλω” του (σε διαφορετική περίπτωση για τον παίκτη υπάρχει η λύση του εξωτερικού, όπως και για τον Άρη υπάρχει η προοπτική να κινηθεί για άλλον “ψηλό” αλλά γίνεται μια ύστατη προσπάθεια να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στους “κίτρινους” και τον Καββαδά). Στο θέμα του Ζήση Σαρικόπουλου, είχαμε αναφέρει πως η πλευρά του καλαθοσφαιριστή είχε ενημερώσει τον Μάνο Λάσκαρη πως περίμενε μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για την Τουρκία να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο ζήτημα του Ελληνα σέντερ. Δηλαδή να προέκυπτε συμφωνία (με εγγυήσεις για να προχωρήσει το θέμα του συμβολαίου) για την παραμονή του παίκτη στους “κίτρινους”.

Αυτό δεν συνέβη και δεδομένου πως ακόμη δεν ξεκαθάρισε το ζήτημα σε ό,τι αφορά την ρακέτα του Άρη, ο Σαρικόπουλος πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει με την αποστολή των “κιτρίνων” για την Προύσα όπου θα γίνει το τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης (το πρωί της Τετάρτης θα φύγει η αποστολή για την Τουρκία). Ο “Σάρι” σέβεται πολύ τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και τον Άρη, όμως επιθυμούσε να οριστικοποιηθεί το θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Δεν έγινε κάτι τέτοιο μέσα στο χρονικό όριο που ήθελε και ο Σαρικόπουλος έκρινε πως θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του πέραν της περίπτωσης του Άρη (η επιλογή του Πανιωνίου ανέκαθεν υπήρχε για τον Ελληνα σέντερ, μιας και οι “κυανέρυθροι” του είχαν γνωστοποιήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό πως τον θέλουν στην ομάδα).

Για το θέμα του Παλέ και της χρήσης του, ένα ζήτημα το οποίο έθιξε ο Νίκος Λάσκαρης μιλώντας στο “Yellow Radio” την Δευτέρα, αναφορικά με τα χρήματα που ζητήθηκαν από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ για τα τελευταία 10 χρόνια χρησιμοποίησης του γηπέδου, την Τρίτη έγιναν οι απαραίτητες επαφές τόσο με την Πολιτεία όσο και με την διοίκηση του Παλέ για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …